TURNOVSKÉ JUDO UZAVŘELO SEZONU

02.12.2015 12:24

V pátek 27.11.2015 se na velké hale TSC Turnov loučil s úspěšnou sezonou oddíl JUDO. Slavnostní program začal představením všech přípravek a závodního družstva a celkem se tak představilo pět skupin, které jsou tvořeny výhradně dětmi do 14-ti let. Všechny děti, počínaje nejmenším BabyJudem, představily rodičům, babičkám i dědečkům a všem, koho turnovské judo zajímá, co všechno již dovedou a kam se za uplynulý rok posunuly. Bezmála 130 dětí mělo možnost potkat své kamarády z ostatních tréninkových skupin, jejichž počet každým rokem roste a naráží již na trenérskou a časovou kapacitu.

Vrcholem večera bylo velmi působivé vystoupení závodního družstva, které si připravilo komponovanou sestavu s hudbou.

Součástí večera bylo slavnostní hodnocení a ocenění nejúspěšnějších závodníků, trenérů a činovníků. TSC JUDO Turnov poděkovalo za celoživotní úsilí dlouholetému trenéru a hospodáři oddílu panu Petru Plašilovi, který se rozhodl svou činnost v oddíle ukončit. Následně byl oceněn trenér a opora našeho ligového mistra – turnovský Trenér roku 2014 - Jakub Mareš.

Dále byli oceněni následující závodníci:

VLADIMÍR FRANĚK - závodník, který díky svým výkonům dostal pozvánku na hostování i do Extraligy. Tedy soutěže, v níž startuje celá řada českých i evropských reprezentantů. Jeho letošní vrchol ale přišel až na mistrovství České republiky v Brně, kde získal bronzovou medaili ve váze do 90kg.

ANDREA PROKORÁTOVÁ - držitelka bronzu z ČP v Teplicích, finalistka ČP v Ostravě, vítězka ČP v Chomutově, celkově první v letošním rankingu dorostenek váhy do 63kg a pátá na Mistrovství České republiky juniorek.

KLÁRA VOLFOVÁ – držitelka bronzu z ČP v Ostravě, finalistka z ČP v Jablonci, Chomutově a Brně, celkově druhá v letošním českém ranking listu starších žákyň váhy do 57kg, a držitelka bronzové medaile z mistrovství České republiky starších žákyň.

DAVID CERMAN – držitel bronzu z ČP v Jablonci, finalista ČP v Chomutově a Teplicích, celkově druhý v letošním českém ranking listu mladších žáků váhy do 34kg, a devátý na letošním mistrovství České republiky mladších žáků.

JULIE ZÁRYBNICKÁ – držitelka bronzu z ČP v Brně, finalistka ČP v Jablonci a Teplicích, vítězka ČP v Chomutově, celkově první v letošním českém ranking listu mladších žákyň váhy do 48kg, a semifinalistka letošního mistrovství České republiky mladších žákyň.

LUCIE ZÁRYBNICKÁ – držitelka bronzu z ČP v Ostravě, Chomutově a Brně, vítězka ČP v Jablonci nad Nisou, celkově první v letošním českém ranking listu mladších žákyň váhy do 44kg, třetí na mezinárodním turnaji v Budapešti (dokonce v kategorii starších žákyň), a držitelka bronzové medaile z letošního mistrovství České republiky mladších žákyň.

Oddíl TSC JUDO Turnov děkuje všem, kdo se na skvělé sezoně podíleli za jejich práci, závodníkům za vzornou reprezentaci a rodičům za důvěru. Zároveň se sluší poděkovat sponzorům. Mezi ty, kdo nás průběžně podporují, patří Občerstvení u pivovaru Rohozec manželů Řezníčkových stejně jako Krejcarovo Řeznictví Pěnčín. Významným podporovatelem je samozřejmě Město Turnov a tím, kdo se letos nejvíce podílel na podpoře zejména naší mládeže, je firma REKUPER SYCHROV.

Děkujeme!!!