TSC JUDO TURNOV vítězem 2. ročníku Poháru Českého Ráje

10.06.2014 08:28

S laskavým sponzorským přispěním firmy REKUPER SYCHROV, s.r.o. a  také díky příspěvku ze sportovního fondu Města Turnov se v sobotu 31.5.2014 konal v turnovské hale 2. ročník turnaje „O pohár Českého Ráje“. Tato soutěž, která je určena hlavně pro ty nejmenší a začínající judisty a je proto omezena 5. kyu (žlutý pásek), přilákala do Turnova více jak 130 dětí z širokého okolí.

Fantastickým překvapením z pohledu trenéra bylo vystoupení našich nejmladších. Naše judistická přípravka s minimem zkušeností, kdy pro většinu z nich se jednalo o vůbec první závody, bodovala ve většině svých váhových kategorií a výraznou měrou tak přispěla k tomu, že TSC JUDO TURNOV se, po loňském druhém místě v soutěži družstev, tentokrát stal absolutním vítězem turnaje!!!

Jména jako Matěj Hyka, Kačka Burešová, Roman Truxa nebo Vítek Rachmetov, stejně jako celá řada dalších, jsou příslibem a potvrzením toho, že při práci s naší mládeží snad kráčíme správným směrem.

Zlato: Matěj Hyka, Vojtěch Linhart, Vojtěch Kostnar, Jakub Hujer, Kateřina Kramárová

Stříbro: Kateřina Burešová, Miroslav Kramár, Jakub Platil, Matyáš Židů, Jiří Zíka, Julie Zárybnická, Bílek Daniel,

Bronz: Jan Kropáček, Lucie Zárybnická, Martin Pařík, Vít Rachmetov, Michal Marx, Feikl Jakub, Pavel Podzimek, Adam Flanderka,