Regionální pohár Nový Bydžov

29.03.2015 22:00

    V sobotu 28. 3. 2015 se náš oddíl zúčastnil RPŽ, turnaj se uskutečnil v Městské sportovní hale v Novém Bydžově. Jednalo se o první kolo z celkových čtyř kol. Soutěž je uzavřená pro závodníky z Královehradeckého, Libereckého a Pardubického kraje celkem se souteže zúčastnilo 96 závodníků.

Výsledky mladších žákyň a žáků:

Julie Zárybnická        1. místo    (Julie dokázala poprvé porazit velkou soupeřku Petru Vážkovou, jen neusnout                                                            na vavřínech a pracovat dále na sobě)

Lucie Zárybnická       2. místo    (Lucka nedokázala navázat na výborný výkon z ČP v Jablonci, působila trochu                                                          unaveným dojmem)

David Cerman           1. místo    (David na sobě neustále pracuje v tréninku a je zde vidět velké zlepšení, nádherným                                                ipponem porazil Kevina Hrnčíře)

Petr Reiniš                 5. místo    (Petr dokázal pozásluze vyhrát dvě utkání a posbíral další cenné zkušenosti)

Jakub Feikl                 bez umístění    (Kuba na tomto turnaji sbíral zkušenosti, nechybí zde obrovská snaha jen je                                                             potřeba vypilovat osobní chvat)

Daniel Fric                  3. místo    (Dan dokázal vyhrát svá první utkání a odměnou mu je první medaile, kterou si za                                                       své tréninkové nasazaní zaslouží 100%)

 

Výsledky starší žáci:

Vojta Linhart               5. místo    (Vojta na sobě neustále pracuje, v boji o třetí místo podlehl zkušenějšímu                                                                   závodníkovi po velkém boji, jen tak dál Vojto)

Lukáš Jansa              3. místo    (Lukáš si na stejné soupeře věří a je schopen ohrozit dobrým chvatem, ale když                                                        narazí na zdatnějšího soupeře, tak si raději "lehne" do držení, což je škoda)

Ondra Feikl                2. místo     (Ondra na sobě pracuje, ale nedokáže pořádně dotáhnout chvat rukama, což                                                           je velká škoda)

Šimon Colan             3. místo     (Šimon se zatím v této kategorii i na tréninku hledá je potřeba se 100%                                                                  koncentrovat, jak na trénink, tak i na závody)

Michal Syrotiuk          5. místo     (Michal nedokáže dotáhnout chvaty rukama, i když má soupeře                                                                                na  svých zádech, tak ho zase postaví zpět)

 

Celková bilance výhry 14 a prohry 18. Škoda, že se této soutěže nezúčastnili další naši závodníci Jakub Platil ("jezdím jen na katany"), Filip a Lukáš Melíškové, Tomáš Pavlata, Matyáš Židů, Martin Pařík a Adam Flanderka. 

Jakub Mareš