OBHÁJILI JSEM TITUL!!!

02.02.2015 14:57

Ve středu 28.1.2015 se v Lomnici nad Popelkou konalo slavnostní vyhlášení Sportovce okresu za rok 2014. V kategorii družstev se Sportovcem okresu Semily za rok 2014 stal kolektiv TSC JUDO TURNOV a obhájil tak loňské prvenství. Završili jsme tak veleúspěšnou sezonu, kdy se nám poprvé podařilo vyhrát 1. ligu a vybojovat si tak možnost postupu do extraligy. Pro náš kolektiv je to v konkurenci lyžařských disciplín typických pro podkrkonoší i ostatních sportů, které mají v očích médií velkou atraktivitu, obrovský úspěch.

Další, trochu nečekaný, úspěch přišel v kategorii kolektivů do 19-ti let. V této kategorii obsadilo naše žákovské družstvo skvělé 5. místo. Těžko budeme hledat v paměti, kdy byl náš mládežnický celek takto oceněn. I za tímto výsledkem stojí úspěšná sezona 2014, kdy jsme přivezli řadu ocenění ze závodů Českého poháru, krajského poháru či Mistrovství republiky.

Velice si těchto ocenění vážíme a děkujeme touto cestou všem hodnotitelům za jejich hlas, sportovcům za jejich výkony a mediím za zvýšený zájem o náš sport.

Jan Zárybnický