MVC Judo žákyň a žáků Nový Bydžov 26.5.2012

04.06.2012 22:41

V sobotu  26. 5. 2012  se konala  MVC Nového Bydžova.        V letošním roce  startovalo  300 závodníků z 25 oddílů ČR a oddíly ze zahraničí :     Arad – Rumunsko ,   Benja Luka – Bosna  a  Hercegovina , Spremberg – Německo ,  Rimavská Sobota a Michalovce – Slovensko, Krakow – Polsko, Solin – Chorvatsko a Užhorod – Ukrajina. Turnaj probíhal na 5 žíněnkách na zimním stadionu.
           

Turnovské barvy na tomto turnaji hájili  Lukáš Jansa kategorie mláďat, mladší žáci Miroslav Drahoňovský a Lukáš Jágr, starší žáci Alex Richter, Tadeáš Šéfr, Andrea Prokorátová a Petra Hájková. Celkově naše družstvo přivezlo z novobydžovského tatami 3 cenné kovy.

Dvakrát to byl dokonce kov nejcennější a to zásluhou   Petry Hájkové a  Miroslava Drahoňovského.     Poslední cenný kov do naší sbírky přidala Andrea Prokorátová, která skončila na bronzové příčce. Nejkvalitnější výkony předvedly obě dvě děvčata a Miroslav Drahoňovský. Zbylým závodníkům chyběly malé detaily k lepšímu umístění.             Na závěr bychom rádi poděkovali všem závodníkům za vzornou reprezentaci našeho oddílu.                                                                                              

Jakub Mareš

Jiří Vydra

1.6.2012