JAKUB MAREŠ je TRENÉR ROKU!!!

09.03.2015 10:47

Obrovská radost potkala turnovské judo v pátek 6.3.2015 při vyhlašování ankety „O nejlepšího sportovce Turnova za rok 2014“.

Letos jsme zaslouženě měli nominace ve všech kategoriích.

Klára Volfová byla vyhlášena jednou ze „Sportovních nadějí Turnova do 14-ti let“. U této kategorie se letos premiérově nevyhlašovalo pořadí na jednotlivých místech a vyhlášeni tak byli všichni nominovaní.

Družstvo našich žáků bylo ve stejném duchu, tedy bez konkrétních pořadí, vyhlášeno v kategorii „Družstev mládeže“.

Andrea Prokorátová poprvé nahlédla do kategorie „Sportovní naděje Turnova do 18-ti let“ a při své premiéře mezi staršími obsadila výborné 4. místo. Na bronzovou příčku ji scházelo pouhých 7 bodů.

Družstvo mužů, kteří se v roce 2014 stali Mistry 1. ligy a nedávno získalo titul „Nejlepší sportovní kolektiv okresu Semily pro rok 2014“, naplnilo dokonale pořekadlo, že doma není nikdo soudcem a v kategorii „Družstev dospělých“ skončilo na skvělém druhém místě.   

Fantastický úspěch a obrovská radost nás ale čekala až v kategorii „Trenér roku“. Tak trochu nesměle jsme v této kategorii věřili v solidní umístění, ale výsledek naplno předčil naše očekávaní.

TRENÉREM ROKU v anketě „O nejlepšího sportovce Turnova 2014“ se totiž stal JAKUB MAREŠ!!!

S dojetím a Gottovským „…tohle jsem opravdu nečekal…“ tak zaslouženě převzal tento titul trenér, který s nutnou dávkou bláznovství obětuje svému sportu svou energii, znalosti i veškerý volný čas.

K tomuto úspěchu přidal Jakub ještě vynikající dělené 6.-7. místo v kategorii jednotlivců.

JAKUBE GRATULUJEME!!!

Na závěr bychom rádi poděkovali organizátorům za pozvání a hodnotící komisi za moudrou volbu… Pro sport jako je judo, tedy pro takový, který neplní první stránky novin ani vysílací časy medií, se jedná o úspěch o to cennější, protože dostat se do podvědomí laické i odborné veřejnosti, je i vzhledem k velikosti Turnova vždy složité.

Jakub Mareš poté, co jeho svěřenkyně ovládly hodnocení družstev na Českém Poháru v Teplicích 2014.

Zprava Klára Volfová, Jakub Mareš, Julie Zárybnická - na snímku není poslední členka družstva Lucie Zárybnická.