DVA MAĎARSKÉ ZÁŘEZY KLÁRY VOLFOVÉ

10.06.2016 10:38

Za účasti mnoha zemí Evropy a v reprezentačním duchu se v Budapešti, na konci dubna, konal další ročník MEZINÁRODNÍ VELKÉ CENY BUDAPEŠTI.

Závodníci mnoha zemí Evropy se utkali v na tomto prestižním turnaji a následně se sešli na tréninkovém kempu. Na statisticky poslední turnovský úspěch z tohoto turnaje našeho trenéra Jakuba Mareše (ještě v žákovské kategorii), navázala v loni po dlouhé době svým bronzem opět turnovská závodnice Lucie Zárybnická. Byli jsme proto zvědavi, co přinese ročník 2016. Fantastickým způsobem nás nezklamala KLÁRA VOLFOVÁ, která svou kategorii zcela ovládla a odvezla si tak zasloužené ZLATO!!!

Její dominance na domácích Českých pohárech i mezinárodní úspěch v Budapešti ji katapultoval do českého reprezentačního výběru U15 (starší žactvo), se kterým odcestovala na další maďarský turnaj, tentokrát do Györu. Klára dokázala navázat na předešlé úspěchy a obsadila vynikající 2. místo s celkovou zápasovou bilancí 3/1.

Tímto výsledkem jsi Klára zajistila účast na judistickém soustředěním v Chorvatské Poreči, které se uskuteční v termínu od 20. 6. - 30. 6.2016.

Rádi bychom poděkovali Kláře za vzornou reprezentaci nejen našeho oddílu, ale zejména města Turnova.